• Półfinał woj. pomorskiego dziewcząt w tenisie stołowym

• Marta Słomińska i Nadai Ziółek uczennice Szkoły Podstawowej nr 8 w Sopocie, zarazem zawodniczki UKS Skoczek Sopot, wygrały Półfinał Wojewódzki XLVI Igrzysk Dzieci w Tenisie Stołowym. Zawody odbyły się 15 Listopada 2017 r. w Szkole Podstawowej nr 28 w Gdyni Babie Doły. Dziewczęta w całym turnieju nie straciły nawet jednego seta i zapewniły sobie start w finale wojewódzkim, który odbędzie się 21 listopada 2017 r. W zeszłym roku szkolnym w tym samym składzie zajęły ósme miejsce w Polsce. Liczymy, że w tym roku będzie jeszcze lepiej!!!

• Dyplom za zajęcie I miejsca w Tenisie Stołowym Dziewcząt
      • Mecz piłki ręcznej: Wybrzeże Gdańsk- MKS Kalisz

• W sobotę 11.11.2017 r. uczniowie klas III oraz IV w ramach programu "Gramy w ręczną" wybrali się wraz z opiekunem na mecz piłki ręcznej, który odbył się w Hali Widowiskowo Sportowej rzy ulicy Kazimierza Górskiego 1 w Gdańsku.

Oto fotorelacja z fantastycznego kibicowania naszych uczniów!

• BEZPŁATNE ZAJĘCIA Z BADMINTONA!!

• Serdecznie zapraszam wszystkich chętnych uczniów kl. III-VII na bezpłatne zajęcia nauki gry w badmintona.

Zajęcia odbywają się dwa razy w tygodniu:

w każdy poniedziałek oraz piątek w godzinach od 15:30 do 16:30 na sali gimnastycznej.

Daria Grzegorzewska - nauczyciel Wychowania Fizycznego

• Szkolne Mistrzostwa w Pływaniu

• Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

• Mistrzostwa Sopotu w Tenisie Stołowym

brak danych
      • Mistrzostwa Sopotu w Unihokeju Dziewcząt i Chłopców

• Mistrzostwa Sopotu w Piłce Ręcznej Dziewcząt i Chłopców

• Mistrzostwa Sopotu w Mini Piłkę Siatkową Dziewcząt i Chłopców

• Zajęcia z Badmintona

• W tym roku szkolnym rozpoczęły się nowe zajęcia pozalekcyjne z nauki gry w Badmintona. Nasza szkoła wzięła udział w programie Shuttle Time organizowany przez Polski Związek Badmintona.

Zapraszamy na treningi !!!

• Wyjście na kręgle w ramach lekcji WF

• Turniej Badmintona

• Nasi uczniowie wzięli udział w turnieju podsumowującym program Shuttle Time. Po raz pierwszy mogli sprawdzić swoje umiejętności poza szkolną salą gimnastyczną. Gratulacje !!!